Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد حسینی خراسانی در سخنرانی بین نمازگزاران جمعه سمنان در مسجد امام(ره) این شهر تاکید کرد: تا فرهنگ فاطمی استوار نشود، اتنظار رخ زیبای عدالت انتظار بیهوده ای است.

وی با تاکید بر اینکه باید فرهنگ فاطمی را پاس بداریم، بیان کرد: تا دنیا دنیاست عزادار فاطمه(س) هستیم چون در پی شهادت ایشان بود که عدالت را از جامعه به حاشیه بردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: پس از شهادت صدیقه طاهره(س) عدالت از جامعه کنار رفت، منکر، کم کاری، خیانت، اختلاس و فحشا، جامعه را فراگرفت و هنوز تداوم دارد.

عضو فقهای شورای نگهبان خاطرنشان کرد: باید بکوشیم کشور، ادارات، نهادها و مراکز کشور، جامعه و جوانان مان، به نور ولایت، فرهنگ، ادب و اخلاق فاطمه مزین شوند.

نهم دی از شئونات پیروی از فرهنگی فاطمی است

وی با اشاره به هفته بصیرت و حماسه نهم دی، گفت: حماسه بزرگ ۹ دی روز تجلی غیرت، شجاعت، حمیت فداکاری و استواری ملت در راه ارزش ها بود که از شئون پیروی مکتب حضرت فاطمه(س) است و ٩ دی یعنی در مکتب فاطمی بودن.

وی مناسبتهای نهم دی، سالروز شهادت سردار سلیمانی، و سالروز درگذشت  علامه مصباح یزدی و آیت الله محمد یزدی را هم از شئونات ایام فاطمیه برشمرد.

وی درباره شخصبت آیت الله محمد یزدی بیان کرد: این چهره از دیگر تربیت یافتگان مکتب زهرا(س) و از پیشکسوتان و از یاران امام راحل و از سربازان رهبر معظم انقلاب و و رییس جامعه مدرسین قم بود.

عضو فقهای شورای نگهبان بیان کرد: این ایام سالگرد یکی از چهره های درخشان امت اسلامی در عرصه جهانی، سردار افتخارآفرین انقلاب و مایه افتخاز امت در سراسر جهان سردار حاج قاسم سلیمانی هم بود.

وی تاکید کرد: یاد این افتخار کشور فاطمی و انقلابی ایران و چهره ممتاز امت در این روزگار را گرامی می داریم و به همه شهدا و خانواده های شهیدان و اراتمندان حضرت زهرای مرضیه(س) ادای احترام می کنیم.

حسینی خراسانی با اشاره به ایام فاطمیه که نماد صبر، صلابت و ایثار مکتب اسلام در راه دین و توحید و نبویت و ولایت است، گفت: در تاریخ ثبت است وقتی به بیت و کانون ولایت حمله بردند از حضور حضرت علی(ع) جلوگیری شد و انتظار حضرت زهرا(س) فریادخواهی جوانان و مومنان بود، ولی این اتفاق نیفتاد و حضرت فاطمه(س) خود راه را بر دشمنان بست و مقاومت کرد.

وی ادامه داد: حضرت زهرای مرضیه(س) تهدید کردند «اگر این غریب مظلوم را آزاد نکنید، نفرین می کنم که خشم خدا شما را خواهد سوزاند» و باید توجه داشت اگر در آن لحظه یاور و جوانانی بودند برای یاری می آمدند که نبودند.

وی بیان کرد: حضرت علی(ع) پس از خاکسپاری برای تحمل اندوه به پیامبر اسلام(ص) متوسل شدند که «سلام من و فاطمه بر شما و اگر  می خواهید بدانید بر ما بعد از شما چه گذشت از حضرت فاطمه(س) بپرسید،همانگونه که من در غسل پیکر مبارک ایشان دانستم.»

عضو فقهای شورای نگهبان یادآور شد: غرضم از حضور در بین نمازگزاران جمعه سمنان بهره مندی از خطبه های امام جمعه و مواعض به تقوا و نائل آمدن به ثواب نماز جمعه و دیدار با مردم این خطه بود.

برچسب‌ها سید احمد حسینی خراسانی سمنان دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی جهان و سردار سلیمانی سالگرد شهادت سردار سلیمانی 9 دی پروندهٔ خبری دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید احمد حسینی خراسانی سمنان دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی سید احمد حسینی خراسانی سمنان دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی جهان و سردار سلیمانی سالگرد شهادت سردار سلیمانی 9 دی عضو فقهای شورای نگهبان شهادت سردار سلیمانی فاطمه س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۶۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برخی مطرح کردند نمایشگاه کتاب مجازی و حضوری در زمان‌های مختلف برگزار شود اما تحقق عدالت فرهنگی با هم‌زمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در جلسه شورای سیاست‌گذاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ضمن تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهار کرد: اصحاب فرهنگ و ادب دوره کم نظیری به لحاظ آمار، کمیت و کیفیت را تجربه خواهند کرد.

وی افزود: خوشحال هستیم بخش مهمی از کار در اختیار تشکل‌های صنفی و فعالان با سابقه این حوزه قرار گرفته است؛ این کار متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است و وظیفه ما حمایت از این فرایند است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ایران به لحاظ حوزه فرهنگی قابل مقایسه با بسیاری از کشورهای دنیا نیست، تقریباً روزی در وزارت فرهنگ نداریم که رویدادی را در حال برگزاری نداشته باشیم و جشنواره‌های مختلف محلی استانی ملی و منطقه‌ای رخ می‌دهد.

اسماعیلی با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صحنه پرشوری از دوره رونق و شکوفایی حوزه فرهنگی کشور خواهد بود، گفت: در طول یک‌سال اخیر (از نمایشگاه قبلی تا الان) تلاش کردیم بخش مهمی از نیازها را مورد توجه قرار دهیم و به همه ضعف‌ها اذعان می‌کنم اما در عین حال دوستانمان تلاش کردند وضعیت را به شکلی قابل اتکا و افتخار درآورند.

وی با اشاره به تولید کاغذ در کشور افزود: در حوزه تولید کاغذ جشن خود کفایی کاغذ کتب درسی را داشتیم و در آستانه تکمیل کارخانه پیشرفته در حوزه کاغذ هستیم که در ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و ظرفیت تولید کاغذ تحریر را به بیش از صد و ۳۰ هزار تن خواهیم رساند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: حوزه کودک و نوجوان برای ما کلیدی است و بر همین اساس آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان هستیم و این کار را ادامه خواهیم داد.

اسماعیلی ادامه داد: ترجمه آثار فاخر فارسی به زبان‌های خارجی با استفاده از کسانی که به زبان اصلی تسلط دارند مورد تاکید رهبری قرار گرفته بود که برنامه ویژه‌ای برای این مهم تدارک دیده شده است.

تلاش کردیم فضای حمایتی را افزایش دهیم

وزیر فرهنگ گفت: امسال تلاش کردیم فضای حمایتی را افزایش دهیم؛ منتظر هستیم تأمین اعتبار لازم صورت گیرد تا حمایت‌ها علاوه بر اعضای هیئت علمی، طلاب و دانشجویان به سایر بخش‌های جامعه از جمله دانش آموزان دوره دوم دبیرستان نیز داده شود.

اسماعیلی عنوان کرد: امسال عدد قابل توجهی را به این کار اختصاص می‌دهیم و حمایت جدی اتفاق می‌افتد، دولت و مجلس کار بسیار مهمی را انجام دادند و برای اولین بار تبصره ۱۳ در حال عملی شدن است.

وی با تاکید بر اینکه اعضای ستاد برای اصحاب کتاب، فرهنگ، ادب هر نوع گشایشی را که لازم باشد پیشنهاد دهند و ما نیز تلاش می‌کنیم بخش عمده آن را انجام دهیم، گفت: شبکه کتاب فروشی‌ها باید گسترش یابد. با وزیر صمت صحبت کردم و آقای علی آبادی تعدادی از شرکت‌های خودروسازی را مکلف کردند تا برای بهبود در امر کتابفروشی‌های سیار در این حوزه وارد شوند.

وزیر فرهنگ گفت: تقدیر از پیشکسوتان در برنامه امسال پیش بینی شده است؛ نمایشگاه کتاب صرفاً نباید برای فروش کتاب استفاده شود بلکه باید حال فرهنگی مردم را تغییر دهیم.

تحقق عدالت فرهنگی با هم‌زمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شود

وی افزود: برخی مطرح کردند نمایشگاه کتاب مجازی و حضوری در زمان‌های مختلف برگزار شود اما تحقق عدالت فرهنگی با هم‌زمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شد.

اسماعیلی با تاکید بر مهم بودن تبلیغات در رسانه‌ها و سطح شهر گفت: مردم باید احساس شور و نشاط فرهنگی کنند؛ مردم ایران در مورد نمایشگاه کتاب خاطره بسیار مثبت و متعالی دارند و بر همین اساس به مسائلی از قبیل حمل و نقل و مشکلات اینچنینی باید پرداخته شود.

وی افزود: هر سه نظرسنجی در مورد عملیات وعده صادق نشان دهنده احساس غرور مردم از این اتفاق بود، چه کسی فکر می‌کند در بالاترین سطح برخورد نظامی اینگونه غرور ایجاد کند؟ بازارهای اقتصادی در حال رسیدن به ثبات هستند و دولت هم با اهتمام در صحنه قرار دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: نمایشگاه سال گذشته الگویی در مدیریت فرهنگی مسئله پوشش بود. امسال نمایشگاه باید توانمندی حوزه فرهنگی برای حل مسائل پیش رو را نشان دهد.

وی ضمن اشاره به قدردانی رهبر انقلاب در مورد اقدامات انجام شده در نمایشگاه بین‌المللی کتاب پارسال، افزود: سال گذشته استقبال میلیونی مخاطبان را بدون کمترین حاشیه‌ای داشتیم؛ دشمن می‌خواهد مردم را در مقابل هم قرار دهد ولی بنا داریم در این فضا با روحیه جهادی و استفاده از ابزارهای اقناعی، تبلیغی و گفت‌وگو محور فضای مطلوبی را برای حوزه مسائل فرهنگی ایجاد کنیم و نسبت به این مسأله خیلی امیدوار هستیم.

اسماعیلی با تاکید بر اینکه برای مسئله فلسطین حتماً باید رویداد تعریف کرد، گفت: نظر سنجی‌ها از مراجعان به نمایشگاه اگر روزانه صورت گیرد مفیدتر است این رویکرد باعث می‌شود نواقص روز اول در روز سوم نباشد و فضای پذیرش انتقاد را باز کند.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه در جشنواره‌های گذشته مسابقه نقد جشنواره‌ها را برگزار کردیم و به کسانی که دقیق‌تر اشکالات را بگویند جایزه می‌دهیم، گفت: آمادگی داریم جلسه کارگروه نشر و کاغذ با حضور معاون اول رئیس جمهور را اینجا برگزار کنیم.

کد خبر 750934

دیگر خبرها

  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • مراسم سالروز شهادت رئیسعلی دلواری در سطح بین‌المللی برگزار شود
  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • اعلام برنامه‌های حرم حضرت معصومه (س) به‌مناسبت دهه کرامت/برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۲۰۱ نقطه جهان
  • اعلام برنامه‌های حرم حضرت معصومه (س) به‌مناسبت دهه کرامت
  • اعتلای فرهنگ جامعه از مسیر تعلیم و تربیت معلمان می‌گذرد
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح